Testimonis

Algunes famílies amb les que treballem han tingut la generositat i valentía de compartir la seva experiència. Moltes gràcies!

(Els noms han estat modificats per a preservar la protecció de dades de les famílies que treballen amb nosaltres).

"Després d'aquests 2 mesos d'intervenció estem notant molts progressos en el Joan, té molta més autoestima, es veu capaç d'aprendre i la seva vida està donant un gir molt gran. A part de nosaltres com a pares que ho notem en el dia a dia ens ho han comentat moltíssimes persones. Gràcies per lluitar per ell"

Andrea (mare del Joan)

Hola,

en Marc, la Laura i jo us desitgem una molt bona entrada d'any. La setmana passada vam tenir en Marc i la veritat és que hem notat un canvi molt positiu. Cada cop s'intenta expressar més amb paraules i li costa menys juntar dues síl·labes.

També està més atent i es nota que t'escolta i que t'entén quan li parles. L'altre dia va anar al lavabo i em  va cridar. Quan vaig anar em va dir "caca" tot content per que ho havia fet al wàter. Una mica més i me'l menjo! Hem estat treballant repeticions de consonants i jocs de torns. Li vaig dir a la mare que treballés això. També hem tingut temps per divertir-nos: hem anat al circ, al "Cosmocaixa" i a la neu. En Marc feliç amb el seu trineu!

Perdoneu el rotllo, però espero que aquest gran pas que hem notat aquests dies segueixi en els propers mesos. Gràcies per la vostra feina.

D'altra banda, al Marc li han donat un 48% de discapacitat.

Bon final d'any i millor entrada del 2014.

Salut,

Pere

Som una família d'orígen marroquí que tenim bessons, un dels quals tenia moltíssimes dificultats (de parla, amb els iguals, de comprensió...). La nostra principal preocupació era què serà d'ell quan sigui gran i quines expectatives tenia el seu futur. Vàrem lluitar des del minut u però no veiem grans canvis. Inclús vàrem arribar a plantejar-nos d'inscriure'l a una escola d'educació especial. I de sobte a algú se li va acudir la genial idea de compartir amb nosaltres la seva experiència i llavors ens vàrem adonar que no estàvem sols i no erem els únics. Només algú que ha passat pel mateix pot entendre la nostra angoixa. Aquesta persona ens va parlar de TEAyudo i ens hi vam posar. Es van adaptar a la nostra situació econòmica i ens van rescolzar en tot moment, no només es procupàven pel nen sinó pel conjunt familiar. Després de poc temps van començar les teràpies a domocili i des de llavors que no parem de sorprendre'ns amb l'evolució del nostre petit, inclús a l'escola estàven bocabadats amb el canvi. Llavors el germà va començar a tenir gelos però allà estàven les nostres salvadores per a ajudar al meu altre petit a entendre el seu germà i també ensenyar-li a organitzar-se a l'hora de fer els deures.

Actualment els meus petits estàn a quart de primària i han tret unes notes excel·lents. El meu petit té seguretat en ell mateix i no para de parlar del que serà en el futur. Finalment vull aprofitar per donar les gràcies a cadascuna de les persones que formen TEAyudo i en especial a Cristina Cevantes, Maribel Gascón i Marta Lladó i dir GRÀCIES PER EXISTIR I PER FORMAR PART DE LA NOSTRA HISTÒRIA!!!