Vídeos

"Por cuatro esquinitas de nada" és un conte escrit per Jérôme Ruillier i adaptat per Mayte Calavia amb alumnes del CEIP El Espartidero, Saragossa. 

Un conte sobre la diversitat, l'acceptació de la diferència i la convivència.

Mon petit frére de la lune (Mi hermanito de la Luna) és un vídeo realitzat per en Fred Philibert amb la col·laboració de l'Anne Dupoizat on una nena, la Coline, ens parla desde la seva perspectiva sobre l'autisme del seu germà petit Noé. (Subtítols en castellà).

"El viaje de María" és un curtmetratge d'animació realitzat pel dibuixant Miguel Gallardo, pare d'una noia amb autisme. "El viaje de María" és una petita excursió al món interior d'una adolescent amb autisme, la María, un viatge ple de colors, amor, creativitat i originalitat, que neix en el recorregut d'uns pares que veuen com la seva filla es comporta d'una manera especial fins a confirmar-ne el diagnòstic: autisme. (Àudio i subtítols en castellà)

"Academia de especialistas" és el segon curtmetratge d'animació realitzat pel dibuixant Miguel Gallardo, pare d'una adolescent amb autisme. Mostra d'una manera amena i divertida les habilitats especials que tenen moltes persones amb TEA i que no sempre s'entenen quan es veuen des de fora. (Àudio i subtítols en castellà)

Los seres únicos - Un documental sobre la Síndrome d'Asperger

"Aarón és un noi de 14 anys que viu a Vigo, Galícia. El vaig conèixer amb només 11 anys gràcies a la Tània, coordinadora d'un projecte social que treballava amb menors. Aarón acaparava la major part de les nostres converses. Era habitual que digués o fés alguna cosa sorprenent, meravellosa o que desafiés completament el sentit comú. Tenia a la seva mare, la Mari, i als seus educadors bastant confosos. La Tània tampoc sabia per on tirar, no coneixia ningú similiar i se la veia cada cop més desmotivada. A mí em semblava un geni [...]."