Enllaços

 

Recursos en TEA

Família, amics, companys, professionals, voluntaris...

JUNTS HO FEM POSSIBLE!

 

En el margen, històries d'una nena autista.

Blog realitzat pels pares d'una nena amb autisme amb la intenció de compartir experiències, donar recolzament i assessorar d'altres pares i mares.

Autismo Diario és una publicació sense ànim de lucre amb la intenció de difondre informació relativa a la Síndrome d'Asperger, TGD, TEA i TDAH.

ADAPRO, és un processador te textos gratuït orientat a persones amb dificultats d'aprenentatge com la dislèxia o algun altre tipus de diversitat funcional com l'autisme.

EspectroAutista.Info és una pàgina amb articles, llibres i documents sobre els TEA.

 

La alegría muda de Mario Avui, 31 de maig de 2011, dia en que començo a publicar aquest blog, soc més feliç que fa un any. El meu fill Mario té autisme però mirar-lo als ulls cada matí és una benedicció.

DISFASIA EN ZARAGOZA és una pàgina que pretén ser una ajuda als pares i mares els fills dels quals pateixen trastorns del llenguatge.

http://disfasiaenzaragoza.com/

Do2Learn, Pàgina amb seqüències, material per a fer agendes i diferents activitats (web en anglès).

REVNEUROL, revista de Neurologia

www.revneurol.com

 

Aumentativa 2.0 és un espai que constitueix una gran font de recursos materials i didàctics per a la implementació dels SAAC.

El portal ARASAAC ofereix recursos gràfics i materials per a facilitar la comunicació d'aquelles persones amb algun tipus de dificultat en aquesta àrea.

Orientación Andújar , un blog escrit de manera voluntària por dos mestres. Trobareu una gran quantitat de recursos per a fer servir amb els/les nens/es.

PEAPO, Programa d'Estructuració Ambiental per Ordinador per a persones amb TEA. Pàgina per a descarregar-se pictogrames esquemàtics.

Página de l'Instituto de Salud Carlos III sobre els Trastorns de l'Escpectre Autista.

Speakingofspeech.com, pàgina en anglès amb moltes idees i materials per a elaborar programes d'intervenció (veure apartat "Materials Exchange" al menú de l'esquerra).

El sonido de la hierba al crecer és un blog creat per Anabel Cornago, mare de l'Èril, un nen amb TEA. en aquest blog trobareu una gran quantitat de recursos diferents.

ZAC BROWSER és un navegador desenvolupat específicament per a nens/es amb TEA. Està pensat per a que puguin gaudir i aprendre de manera autònoma. (Disponible en anglès, castellà i francès).

iAutism Trobareu informació sobre Apps per a tablets i smartphones creades per a persones amb autisme i altres necessitats especials, així com referències de llibres, notícies sobre aquests i altres temes. (Disponible en castellà i anglès).

Autismo en Red

Xarxa temàtica sobre els Trastorns de l'Espectre Autista.

Picto-Selector gran aplicació per a Windows per a descarregar-se pictogrames. Pots descarregar-te'n cents, imprimir-los amb el nom a dalt, a baix, canviar el nom,...

Social Thinking (Pensament Social). Quan interactuem amb gent estem pensant en ells, la qual cosa afecta el nostre comportament, que de fet afecta en com els altres ens responen, que alhora afecta a les nostres emocions...

Aulautista, el teu racó a la web per a mantenir-te informat sobre els Trastorns de l'Espectre Autista.

UN RAYO DE LUZ, blog d'un pare per a orientar a pares de nens/es amb dificultats en el desenvolupament (TEA, TEL, RGD...). Punt de referència per a entendre què els passa als nostres fills, quines teràpies son les més apropiades i on hem de dirigir-nos.