Esdeveniments

1ª Convenció de TEAyudo

Vine a la festa!

Perquè tots encaixem, fem un!

TEAyudo va tornar a col·laborar un cop més amb l'Associació APRENEM ajudant a construir el puzzle per l'autisme dissabte 3 de gener de 2015. Va ser el torn de l'Anna, l'Eli i la Thaïs.

XII Jornada ADANA "Enseñar para aprender: experiencias de éxito".

Marta Lladó, co-fundadora de TEAyudo, va participar a la XII jornada "Enseñar para aprender: experiencias de éxito" organitzada per ADANA el 8 de Novembre a l'Auditori del Cosmocaixa.

Jornades Formatives d'AutismoDiario

TEAyudo va participar a les Jornades Formatives organitzades per AutismoDiario els dies 24 i 25 de Maig a Barcelona.

El títol de la nostra intervenció va ser "El reto de la educación en la escuela ordinaria" i el nostre objectiu va ser explicar com, des de la nostra experiència, la inclusió dels nens i nenes amb TEA a l'escola ordinària pot ser una realitat.

Gràcies a la organització d'AutismoDiario per donar-nos la oportunitat de donar a conèixer una part de la realitat dels nostres infants i joves!

AQUÍ veureu un petit video de la conferència

Sílvia Sáez i Marta Lladó a les Jornades d'Autismo Diario
Sílvia Sáez i Marta Lladó a les Jornades d'Autismo Diario

Concèrt Benèfic a "Luz de Gas", Barcelona

Gràcies a tots i totes vosaltres i a Need Ü pel concert benèfic del passat 22 de Maig a la "Sala Luz de Gas" de Barcelona amb el grup "Por Fin Viernes". Es van recaptar 3.280€ que aniràn destinats al programa de beques i ajudes "TEAyudo TEAyuda". En breus us detallarem les condicions d'accés al programa.

 

Moltes gràcies per fer-ho possible!!

 
Part de l'equip TEAyudo al concert
Part de l'equip TEAyudo al concert